Σας προωθούμε Δελτίο Τύπου της νέας καινοτόμου συνεργασίας των εκπαιδευτηρίων Δούκα και της εταιρείας-μέλους μας GIZELIS ROBOTICS
Οι πρωτοπόροι της Εκπαιδευτικής και Ρομποτικής Τεχνολογίας ενώνουν τις δυνάμεις τους με όραμα το αειφόρο μέλλον των παιδιών μέσω πρoγράμματος εκπαιδευτικής και ερευνητικής σύμπραξης .

Μια νέα συνέργεια ξεκινάει που εστιάζει στον τομέα της Εκπαιδευτικής και Βιομηχανικής Ρομποτικής, με σκοπό να δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν με τη ρομποτική τεχνολογία μέσα από τη χαρά της διαρκούς παιγνιώδους αναζήτησης, της δημιουργικότητας και της συνεργασίας. Στόχος είναι τα ίδια τα παιδιά να γίνουν οι ambassadors με την καθοδήγηση εκπαιδευτικών, ερευνητών και επαγγελματιών από το χώρο της Εκπαίδευσης και Βιομηχανίας, ώστε να σχεδιάζουν καινοτόμα ρομπότ, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με προσδοκώμενη υπεραξία στην υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Δείτε εδώ αναλυτικά το Δελτίο Τύπου