+30 22620 53 183

+30 22620 53 139

info@sbste.gr

ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κεντρική ομιλία του Προέδρου του Δ.Σ. του ΣΒΣΕ κατά την έναρξη της διήμερης διάσκεψης “WeForClimate Summit”

wefor twitter

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και Γενικός Διευθυντής Κλάδου Χαλκού της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε., κύριος Πάνος Λώλος θα εκφωνήσει μετά τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κύριο Κώστα Σκρέκα κεντρική ομιλία κατά την έναρξη της διήμερης διάσκεψης “WeForClimate Summit” (28/5/2022, ώρα 17:30).Η εκδήλωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας του οργανισμού WeForClimate για το έτος 2022, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Δήμου Αθηναίων και θα λάβει χώρα στις 28 & 29 Μαΐου, στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, στο Παγκράτι.Οι δύο αυτές ημέρες θα αποτελέσουν σημείο συνάντησης κυβερνητικών αξιωματούχων, προσωπικοτήτων του ιδιωτικού τομέα και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών με στόχο να συζητηθεί μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις της γενιάς μας, η κλιματική αλλαγή.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο ακόλουθο link:

https://lnkd.in/eJx_mBzP

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Ο Α' Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΒΣΕ στο STAR Κεντρικής Ελλάδας

ΣΚΙΑΔΑΣ

Ο Α' Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΒΣΕ, κ. Παναγιώτης Σκιαδάς, φιλοξενήθηκε από την κυρία Λένα Παρασκευά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας την Πέμπτη 19/05/22, όπου παρουσίασε εκτενώς την πορεία υλοποίησης του Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης Οινοφύτων.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη του κ. Παναγιώτη Σκιαδά στο ακόλουθο link:
 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Σας κοινοποιούμε πρόσκληση του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην 1η επιστημονική - ενημερωτική ημερίδα με θέμα:  «Ευφυής Γεωργία & Κυκλική Βιοικονομία - SmartBIC», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 (11.00-15.00) στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.

Δείτε την πρόσκληση εδώ : 

Διαβάστε λίγα λόγια για το έργο εδώ:

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Δελτίο Τύπου Επιμελητήριου Βοιωτίας «Επιχειρηματικό Πάρκο Εξυγίανσης Οινοφύτων»

 e

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, εκπροσωπώντας το σύνολο των επιχειρήσεων της Βοιωτίας, και σε συνέχεια της σταθερής και αταλάντευτης υποστήριξής του για την δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης Οινοφύτων, εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του για την κατάθεση του Φακέλου Αίτησης από την ΕΑΝΕΠ Οινοφύτων.

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου εδώ : 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Δελτίο Τύπου :Επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στην Κύπρο

 eav images

Την Πέμπτη 12-5-2022, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Κύπρο ο πρόεδρος της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, Αντιπτέραρχος (Μ) ε.α., κ. Ιωάννης Κούτρας, είχε διαδοχικές συναντήσεις με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου εδώ:

εαβ 1

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Μαθητεία των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ)

επαλ
Σας κοινοποιούμε ενημερωτικό υλικό σχετικά με τη Μαθητεία των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Συγκεκριμένα, το Μεταλυκειακό έτος – Τάξη μαθητείας απευθύνεται σε κατόχους απολυτηρίου Λυκείου και πτυχίου ΕΠΑ.Λ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Συντονίστρια Μαθητείας ΕΠΑΛ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, κα. Δέσπω Κοτρώτσου (τηλ. 2231066168, 2231066151 -εσωτερικό 119).
Μπορείτε να βρείτε το Ενημερωτικό σημείωμα για ιδιώτες εδώ
 
Μπορείτε να βρείτε τον Οδηγό υποβολής θέσεων Μαθητείας των ΕΠΑΛ εδώ
 
Μπορείτε να βρείτε τη Βεβαίωση δεσμευμένης θέσης εδώ
 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Δελτίο Τύπου του ΣΒΣΕ για την κατάθεση από την ΕΑΝΕΠ Οινοφύτων του Φακέλου Αίτησης για την έγκριση ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης Οινοφύτων

εανεπ MAX 0058
 
Ο ΣΒΣΕ εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του για την έγκαιρη κατάθεση από την ΕΑΝΕΠ Οινοφύτων του Φακέλου Αίτησης για την έγκριση ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης Οινοφύτων και προσβλέπει στην χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση της αδειοδότησης του.
 

Δείτε αναλυτικά το Δ.Τ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας εδώ:

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Επιμελητήριο Βοιωτίας : Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση

 e

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του, σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Το νέο ψηφιακό κράτος, δίπλα στον πολίτη και τον επιχειρηματία».

Κεντρικός ομιλητής: ο κ. Κυριάκος Πιερρακάκης Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά).

Δείτε την πρόσκληση εδώ : 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

H Gizelis Robotics συμμετέχει στην κορυφαία διεθνή έκθεση έξυπνων συστημάτων αυτοματισμού και ρομποτικής AUTOMATICA 2022

 thumbnail Gizelis Robotics x Automatica

Σας προωθούμε Δελτίο Τύπου της Εταιρείας-Μέλους μας Gizelis Robotics σχετικά με την συμμετοχή της στην «AUTOMATICA 2022» που πραγματοποιείται δια ζώσης στο χρονικό διάστημα 21-24 Ιουνίου 2022, στην πόλη του Μονάχου.  H AUTOMATICA προσελκύει και φέτος τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της ρομποτικής και των έξυπνων αυτοματισμών και έχει καθιερωθεί διεθνώς ως μια έκθεση κύρους που συγκεντρώνει όλες τις βασικές τεχνολογίες στο διεθνή τεχνολογικό κόμβο του Μονάχου.

Δείτε αναλυτικά εδώ το Δελτίο Τύπου από την Gizelis S.A.

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

ΕΠΑΝΕΚ- 10/5/2022 - Ολοκλήρωση της υποβολής του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» στην Ε.Ε.

1. GEN NEA EPAnEK

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 9 Μαΐου 2022 η υποβολή του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα»  2021-2027  στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Σημειώνεται ότι είναι το πρώτο Πρόγραμμα της Ελλάδας που υποβάλλεται στο πλαίσιο του  ΕΣΠΑ 2021-2027. Η έγκρισή  του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.

Δείτε  περισσότερα εδώ:

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

ΕΠΑΝΕΚ- 9/5/2022 - 1η τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης «Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία, σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές»

1 NEA FYSIKES KAT

Δημοσιεύθηκε η πρώτη (1η) τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση του ΕΠΑνΕΚ «Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία, σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές». Η τροποποίηση αφορά στην προσθήκη όρου για την διάθεση, μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης της  Πρόσκλησης, ενεργού επιλέξιμου ΚΑΔ στην εγκατάστασή των δικαιούχων εντός των περιοχών που ενισχύονται, καθώς και σε συμπληρωματικές διατυπώσεις στα δικαιολογητικά του Παραρτήματος V.

Δείτε την (1η) τροποποίηση της Πρόσκλησης εδώ:

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

ΕΠΑΝΕΚ - 10/5/2022 - Βοηθητικό Εγχειρίδιο για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση «Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία, σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές»

2 NEA FYSIKES KAT

Ένα πρόσθετο υποστηρικτικό εργαλείο βρίσκεται πλέον στη διάθεση των ενδιαφερομένων για τη Δράση του ΕΠΑνΕΚ «Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία, σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές». Το εγχειρίδιο περιλαμβάνει οδηγίες σχετικά με την απόκτηση στοιχείων πρόσβασης στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) και την εγγραφή, κατά περίπτωση, νέου ή υφιστάμενου χρήστη στο πρόγραμμα.

Δείτε το Βοηθητικό Εγχειρίδιο εδώ:

Δείτε Υποδείγματα Υπεύθυνων Δηλώσεων για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση εδώ:

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

ΕΠΑΝΕΚ - 12/5/2022 - 4η Απόφαση Έγκρισης Αιτήσεων Χρηματοδότησης στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου COVID-19 (Β κύκλος)»

3 NEA epidothsh tokwn b kykos react 1

Δημοσιεύθηκε η τέταρτη (4η) Απόφαση Έγκρισης Αιτήσεων Χρηματοδότησης στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου COVID-19» (Β κύκλος) του ΕΠΑνΕΚ, σχετικά με την έγκριση τριάντα έξι (36) αιτήσεων χρηματοδότησης, δημόσιας δαπάνης 119.216,10 ευρώ.

Δείτε τη σχετική απόφαση εδώ:

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

ΕΠΑΝΕΚ - 12/5/2022 - 23η Απόφαση Απόρριψης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της Δράσης «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων»

6 NEA ERGALANTAGWNISTIKOTHTAS

Δημοσιεύθηκε η εικοστή τρίτη (23η) Απόφαση Απόρριψης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της Δράσης «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων» του ΕΠΑνΕΚ, σχετικά με την απόρριψη έξι (6) πράξεων, συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 336.300,00 ευρώ.

Δείτε τη σχετική απόφαση εδώ:

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

ΙΟΒΕ : ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-ΜΑΙΟΣ 2022

 Σας προωθούμε το Μηνιαίο Δελτίο Εξελίξεων στη Βιομηχανία μηνός Μαΐου 2022 που επιμελείται το ΙΟΒΕ.

 Σημαντικότερα στοιχεία:

  • Έντονη υποχώρηση οικονομικού κλίματος τον Απρίλιο, με υποχώρηση προσδοκιών σε όλους τους τομείς και επιδείνωση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης
  • Ισχυρή εξασθένιση των προσδοκιών στη Βιομηχανία, στις 108,8 μον. τον Απρίλιο, από 117,1 μον. το Μάρτιο
  • Ενίσχυση της βιομηχανικής παραγωγής 5,0% τον Μάρτιο σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο
  • Άνοδος βιομηχανικής παραγωγής 8,2% σε σχέση με ένα χρόνο πριν στην Ελλάδα, έναντι οριακής αύξησης 0,6% στην ΕΕ27
  • Συνεχίστηκε η άνοδος των εξαγωγών βιομηχανίας 26,7% το Φεβρουάριο (y-o-y). Αύξηση εμπορικού ελλείμματος στα €3,7 δισεκ., από €1,7 δισεκ. ένα έτος πριν

 Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου εδώ

           Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ | Πρόσκληση 30 Μαΐου 16:30: Συζήτηση με μέλη + Ενημερωτική Συνάντηση με Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (EIB)

HP

Σας προωθούμε  πρόσκληση / πρόγραμμα της «Ελληνικής Παραγωγής» σχετικά με την εκδήλωση την οποία διοργανώνει στις 30 Μαΐου 2022 με τις ακόλουθες διευκρινίσεις και πρόσθετες πληροφορίες.

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση εδώ

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Πρόσκληση 19/05/2022: «Agile Transformation: Καθολικός επανασχεδιασμός της εργασίας με σκοπό την ευελιξία | Η περίπτωση της Interamerican»

  sev128

Το Κέντρο Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία σας προσκαλεί σε συζήτηση με τις Δροσιά Καρδάση, Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, Interamerican και Ευαγγελία Δεμερούτη, Καθηγήτρια, Eindhoven University of Technology, με θέμα «Agile Transformation: Καθολικός επανασχεδιασμός της εργασίας με σκοπό την ευελιξία | Η περίπτωση της Interamerican». Τη συζήτηση με το κοινό θα συντονίσει ο Διευθυντής του Κέντρου, Νίκος Μυλωνόπουλος.

Η εκδήλωση, τρίτη στη Σειρά Συζητήσεων: Ηγούμαστε Δημιουργικά, θα πραγματοποιηθεί, στα ελληνικά, στο Events Hall του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή), την Πέμπτη 19 Μαΐου, 16:00-18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestream.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τον τρόπο συμμετοχής σας εδώ:

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Ενημερωτικό Δελτίο του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Μόσχας-Απρίλιος 2022

μοσχα

Σας προωθούμε  το Ενημερωτικό Δελτίο του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Μόσχας, το οποίο περιλαμβάνει ειδήσεις οικονομικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος από ΜΜΕ της Ρωσικής Ομοσπονδίας  για τον μήνα Απρίλιο 2022.

Δείτε αναλυτικά το Ενημερωτικό Δελτίο εδώ

 Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΑΒ-13/05/2022

 eav images

Σας κοινοποιούμε Δήλωση της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας σχετικά με τα ανακριβή δημοσιεύματα.

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου εδώ:

DSC 0566ok

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Δελτίο «Οικονομία & Εμπόριο στην Βοσνία και Ερζεγοβίνη», τεύχος Νο. 4/2022

σεραγ

Σας προωθούμε  το τεύχος Νο.4 (Απρίλιος 2022) του Δελτίου «Οικονομία & Εμπόριο στην Βοσνία και Ερζεγοβίνη» που επιμελείται το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων-Πρεσβεία της Ελλάδας-Σεράγεβο. Το συνημμένο Δελτίο περιλαμβάνει στοιχεία για την οικονομία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, πρόσφατες εξελίξεις εμπορικού ενδιαφέροντος, διεθνείς συνεργασίες, διεθνείς εκθέσεις, προσφορές-ζητήσεις επιχειρηματικής συνεργασίας, ζητήσεις προϊόντων, κλπ.

Δείτε εδώ αναλυτικά το Ενημερωτικό Δελτίο

 Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

 

ANTIPOLLUTION S.A. & VEN ENGINEERING S.A. :INVITATION TO POSIDONIA 2022

Η Εταιρεία-Μέλος μας ANTIPOLLUTION S.A. & VEN ENGINEERING S.A. πρόκειται να συμμετάσχει για ακόμη μια χρονιά στην Έκθεση ναυτιλίας "Ποσειδώνια 2022".

Τα Ποσειδώνια 2022 θα διεξαχθούν αυτό το καλοκαίρι από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου, με την 27η διοργάνωση της κορυφαίας ναυτιλιακής έκθεσης στον κόσμο να ετοιμάζεται να καλωσορίσει και πάλι τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα στους χώρους του Athens Metropolitan Expo, μετά την ακύρωση των Ποσειδωνίων του 2020 λόγω της πανδημίας.

Δείτε την πρόσκληση εδώ

Δείτε πληροφορίες σχετικά με το admission ticket εδώ

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Πρόγραμμα Erasmus for Young Entrepreneur - Λίστα Νέων Επιχειρηματιών από το εξωτερικό

 unnamed e1537467878604

Στο πλαίσιο συνεργασίας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ) με τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), και συγκεκριμένα με το Τμήμα Εκπαίδευσης και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων του ΣΘΕΒ, σας ενημερώνουμε σχετικά με το Πρόγραμμα Erasmus for Young Entrepreneur. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε άμεσα στην εταιρεία μέλος του ΣΘΕΒ  - Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Καινοτομία (εταίρο του χρηματοδοτούμενου ευρωπαϊκού έργου Erasmus for Young Entrepreneurs).  
 
Μπορείτε να βρείτε τη Λίστα Νέων Επιχειρηματιών εδώ 
 
Μπορείτε να βρείτε συνοπτική περιγραφή του Προγράμματος εδώ 
 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

ΣΕΒ: Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Εμπειρία Πελάτη στο νέο ψηφιακό κόσμο» - 25 Μαΐου 2022

  moosend gr

Την Τετάρτη 25 Μαΐου2022, και ώρα 16:30-18:15 στην όγδοη θεματική εκδήλωση “InnovationReady” με τίτλο «Εμπειρία Πελάτη στο νέο ψηφιακό κόσμο», θα ενημερωθείτε για εταιρικές λύσεις που αξιοποιούν ψηφιακές τεχνολογίες και συμβάλλουν στη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας πελάτη στο φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου και τις 10 ευκαιρίες επιχειρηματικής επένδυσης εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης του εργαστηρίου αμέσως μετά την εγγραφή σας.

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

ΕΠΑΝΕΚ- 4η Απόφαση Έγκρισης Αιτήσεων Χρηματοδότησης στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου COVID-19 (Β κύκλος)»

NEA epidothsh tokwn b kykos react

Δημοσιεύθηκε η τέταρτη (4η) Απόφαση Έγκρισης Αιτήσεων Χρηματοδότησης στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου COVID-19» (Β κύκλος) του ΕΠΑνΕΚ, σχετικά με την έγκριση τριάντα έξι (36) αιτήσεων χρηματοδότησης, δημόσιας δαπάνης 119.216,10 ευρώ.

Δείτε τη σχετική Απόφαση εδώ

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Special Report "4η Βιομηχανική Επανάσταση: Η Ελλάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει, με αιχμή την ταχύτερη υλοποίηση στρατηγικών από Πολιτεία και επιχειρήσεις." - 5 Μαΐου 2022

sev12

Η προσαρμογή στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση παραμένει εξαιρετικά επίκαιρη και αποτελεί σημαντικό παράγοντα ανταγωνιστικότητας. Σε μια περίοδο ανατροπών στις διεθνείς παραγωγικές αλυσίδες μπορεί να δημιουργήσει νέες επενδυτικές ευκαιρίες. Ο ρόλος του ψηφιακού μετασχηματισμού παραμένει καθοριστικός στην αύξηση της συνεισφοράς της βιομηχανίας στο 15% του ΑΕΠ, μέσα από τη βελτίωση της αποδοτικότητας των γραμμών παραγωγής και των δικτύων εφοδιασμού.

Δείτε περισσότερα εδώ:

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

ΣΕΒ NEWSLETTER - Απρίλιος 2022

sev.newsletter.aprilios 2022

Σας προωθούμε το ενημερωτικό Newsletter του ΣΕΒ για τον Απρίλιο 2022.

Δείτε το Newsletter εδώ:

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Η ΕΑΒ ΤΙΜΗΣΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

 eav images

Με δώρα και λουλούδια υποδέχθηκε χθες η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία τις 138 σκληρά εργαζόμενες μητέρες της εταιρείας. Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε προς τιμήν τους στις εγκαταστάσεις της Τανάγρας, είχε τίτλο «Mum’s the word!» και ήταν αφιερωμένη στην αυριανή Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας. Για την ΕΑΒ, την κορυφαία αμυντική βιομηχανία της χώρας, οι μητέρες εργαζόμενες έχουν μια ξεχωριστή θέση, καθώς συνδυάζουν τις αυξημένες επαγγελματικές δεξιότητες με τη στήριξη της οικογένειας και των παιδιών. Βασικό μέλημα για την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία είναι να στέκεται δίπλα τους, αρωγός στους πολλαπλούς ρόλους που καλούνται να υπηρετήσουν.

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου εδώ:

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Δημόσια Διαβούλευση Σχεδίου Νόμου για την Αδειοδότηση των ΑΠΕ

ypourgeio periv energeias jpg

 

Σας ενημερώνουμε ότι είναι σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Νόμου με τίτλο: «Εκσυγχρονισμός της Αδειοδοτικής Διαδικασίας Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας – Β’ Φάση, Aδειοδότηση Παραγωγής και Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας, Πλαίσιο Ανάπτυξης Πιλοτικών Θαλάσσιων Πλωτών Φωτοβολταϊκών  Σταθμών και Ειδικότερες διατάξεις για την Ενέργεια και την Προστασία του Περιβάλλοντος».

Μπορείτε να βρείτε το εν λόγω Σχέδιο Νόμου στο ακόλουθο link:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (opengov.gr)

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Εργασία χωρίς βία και παρενόχληση: Οδηγός του ΣΕΒ για τις επιχειρήσεις» - 16 Μαΐου 2022

 Σεβ

Στο πλαίσιο των δράσεων της Ομάδας για τη Διαφορετικότητα, τη Συμπερίληψη και την Ισότητα, διοργανώνεται ανοιχτή ψηφιακή εκδήλωση με θέμα «Εργασία χωρίς βία και παρενόχληση: Οδηγός του ΣΕΒ για τις επιχειρήσεις», την Δευτέρα, 16 Μαΐου  2022 στις 15.00. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο οδηγός του ΣΕΒ προς τις επιχειρήσεις για εργασία χωρίς βία και παρενόχληση. 

Δείτε περισσότερα εδώ

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της συνάντησης εδώ

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής εδώ

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

 

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΑΒ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

 AXEPA 1

Επίσκεψη στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου (AHI) και της Οργάνωσης AHEPA, καθώς και εκπρόσωποι εβραιοαμερικανικών οργανώσεων (B'nai B'rith International, Conference of Presidents of American Jewish Organizations).

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου εδώ:

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

ΣΒΣΕ

25ης Μαρτίου 32
32 011 Οινόφυτα Βιοωτίας

 +30 22620 56 699

 info@svse.gr

Συντομεύσεις

e-Newsletter

Please fill the required field.