+30 22620 53 183

+30 22620 53 139

info@sbste.gr

ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΑΒ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙ-DRONE ΣΥΣΤΗΜΑ

 

 ΕΑΒ
H Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) οργάνωσε και πραγματοποίησε επίδειξη πεδίου της τεχνολογίας καταστολής μικρών UAVs, με τη χρήση μικροκυματικών παλμών μεγάλης ισχύος.
 

Παρακαλω δείτε αναλυτικά  εδώ 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Λύσεις από την Εύβοια στη διεθνή βιομηχανία

 SABO ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

 
Η SABO είναι από τις πρώτες στην Ελλάδα που έχει χρησιμοποιήσει ρομποτική τεχνολογία, έχει εγκαταστήσει άνω των 600 ρομπότ σε όλο τον κόσμο και έγινε κατ’ αρχάς γνωστή εντός κι εκτός Ελλάδος για την τεχνογνωσία της στην κατασκευή ολοκληρωμένων γραμμών παραγωγής για βιομηχανίες κεραμοποιίας.

 

Παρακαλω δείτε αναλυτικά   εδώ 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Μηνιαίο Δελτίο Εξελίξεων στη Βιομηχανία Σεπτέμβριος 2023

 ΙΟΒΕ

 
Σας κοινοποιούμε το Μηνιαίο Δελτίο Εξελίξεων στη Βιομηχανία μηνός Σεπτέμβριος 2023 που επιμελείται το ΙΟΒΕ.
 

Παρακαλω δείτε αναλυτικά  εδώ 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Δελτίο Τύπου Europa: H Europa στέκεται αρωγός σε όσους δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία

 EUROPA ΘΕΣΣΑΛΙΑ

 

Η Europa μένει έμπρακτα και ουσιαστικά δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, σε κάθε τέτοια δύσκολη συγκυρία.

Παρακαλώ δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου εδώ.

 

 Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Διοργάνωση Διεθνούς Έκθεσης “World Food India” (Νέο Δελχί, 03-05.11.2023)

 ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

 

Η Πρεσβεία της Ινδίας στην Ελλάδα ενημερώνει ότι από 3 ως 5 Νοεμβρίου 2023 πρόκειται να λάβει χώρα στο Νέο Δελχί η Διεθνής Έκθεση “World Food India” η οποία αφορά τον κλάδο της επεξεργασίας τροφίμων.

Παρακαλώ δείτε αναλυτικά εδώ.

 

 Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Διεθνές Συνέδριο '' Διαταραχές στις εμπορευματικές μεταφορές και την εφοδιαστική από εξωγενείς παράγοντες'' & Βραβεία « Δημήτριος Τσαμπούλας » 2023

 ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

 

Πρόσκληση στο Διεθνές Συνέδριο για τις Διαταραχές στις εμπορευματικές μεταφορές και την εφοδιαστική από εξωγενείς παράγοντες & τη Βράβευση εργασιών Βραβείου Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ « Δημήτριος Τσαμπούλας » 2023.

Παρακαλώ δείτε αναλυτικά εδώ.

 

 Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Δελτίο Τύπου SABO - Επίσκεψη των νικητών του Ρομποτικού Διαγωνισμού MRC στη SABO

 SABO MRC 1

 

Η SABO υποδέχτηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της, στο Βασιλικό Εύβοιας, τις διακριθείσες ομάδες μαθητών, 𝑹𝒐𝒃𝒐𝑵𝒆𝒓𝒅𝒔 και 𝑹𝒐𝒃𝒐𝒕𝒛𝒆𝒅𝒆𝒔, του Ρομποτικού Διαγωνισμού MRC - Minoan Robotsports Competition Global Olympiad.

Παρακαλώ δείτε το σχετικο Δελτίο Τύπου εδώ.

 

 Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Δελτίο Επιχειρηματικών Πληροφοριών “Γνους Πράττε” (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023)

 ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

 
 
Σας κοινοποιούμε το Δελτίο Επιχειρηματικών Πληροφοριών “Γνους Πράττε”, για το μήνα Αύγουστο 2023.

 

Παρακαλω δείτε αναλυτικά εδώ 

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Συνεδρίαση Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Πρόσβαση στην Αγορά της 21ης Σεπτεμβρίου 2023

 

 DIALOGUE DIPLOMACY DEMOCRACY
 

Ενόψει προγραμματισμένης (μέσω τηλ/ψης) για την 21η Σεπτεμβρίου 2023, συνεδρίασης της Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Πρόσβαση στην Αγορά (MAAC), σας κοινοποιούμε,, προς ενημέρωσή σας, ΗΔ θεμάτων συζήτησης, στην οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η εξέταση της τρέχουσας κατάστασης πρόσβασης στις αγορές Χωρών Άνδεων (Κολομβία, Εκουαδόρ, Περού) καθώς επίσης θέματα πρόσβασης στην αγορά του Μεξικού. Συναφώς, προς διευκόλυνσή σας, αποστέλλονται σχετικοί κατάλογοι βασικών εμποδίων.

Αναφορικά με οποιαδήποτε σχόλιά σας -παρεμβάσεις σας (συμπεριλαμβανομένων των προς κοινοποίηση αποδεκτών) που θα θέλατε να καταχωρηθούν και επικοινωνηθούν προς την Ε.Επιτροπή επί ανωτέρω θεμάτων, παρακαλούμε για αποστολή τους το αργότερο έως την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου τ.έ.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να καταχωρηθεί ένα νέο εμπόδιο, υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία μέσω του Ενιαίου Σημείου Εισόδου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) , εισάγοντας όσες το δυνατόν περισσότερες διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες στο ειδικό έντυπο: https://trade.ec.europa.eu/access-to-markets/en/contact-form?type=COMPL_MA

Κολομβία εδώ 

Εκουαδόρ εδώ 

Περού εδώ 

Μεξικό εδώ 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Ενημερωτικό δελτίο για τη Ρωσία & το Ουζμπεκιστάν (Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος 2023)

 ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

 
Σας κοινοποιούμε την Περιοδική έκδοση του Γραφείου ΟΕΥ Μόσχας με ειδήσεις οικονομικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος από ΜΜΕ της Ρωσίας και του Ουζμπεκιστάν  (Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος 2023
 

Παρακαλω δείτε αναλυτικά  για τη Ρωσία εδώ 

 Παρακαλω δείτε αναλυτικά  για το Ουζμπεκιστάν εδώ 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:Πληθωρισμός, Πληθωρισμός Απληστίας και Δίκαιο του Ανταγωνισμού

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ LOLO

 

 Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει η Επιτροπή Ανταγωνισμού, στόχος είναι να αναλυθεί το θέμα του πληθωρισμού, του πληθωρισμού απληστίας και του δίκαιου του ανταγωνισμού, σχετικά με τι μπορούν να κάνουν οι αρχές ανταγωνισμού σε σχέση με αυτό το φαινόμενο, καθώς το δίκαιο του ανταγωνισμού πρέπει τελικά να λειτουργεί προς όφελος των καταναλωτών.

Παρακαλώ δειίτε αναλυτικά  εδώ.

 

 Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

«Ανάπτυξη Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα “Ψηφιακή Ευρώπη”» και «Ανάπτυξη Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας που έχουν λάβει Σφραγίδα Αριστείας από το Πρόγραμμα “Ψηφιακή Ευρώπη”»

 ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

 

Δημοσιεύθηκε η Απόφαση Έγκρισης αρχείου Συχνών Ερωτήσεων – Απαντήσεων για την Πρόσκληση υποβολής προτάσεων με τίτλο «Ανάπτυξη Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας – ΕΚΨΚ (European Digital Innovation Hubs – EDIHS) που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα «Ψηφιακή Ευρώπη»» και για την Πρόσκληση «Ανάπτυξη Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας – ΕΚΨΚ (European Digital Innovation Hubs – EDIHS) που έχουν λάβει Σφραγίδα Αριστείας από το Πρόγραμμα «Ψηφιακή Ευρώπη».

Δείτε το αρχείο των Συχνών Ερωτήσεων – Απαντήσεων  εδώ.

 

 Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Ενεργοποίηση εκ νέου της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων στη Δράση «Ανάπτυξη δεξιοτήτων εργαζομένων, για την προσαρμογή τους στο νέο αναπτυξιακό μοντέλο της Οικονομίας»

 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

 

Ενημερώνουμε το ενδιαφερόμενο κοινό ότι η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων στη Δράση «Ανάπτυξη δεξιοτήτων εργαζομένων, για την προσαρμογή τους στο νέο αναπτυξιακό μοντέλο της Οικονομίας» έχει ενεργοποιηθεί εκ νέου για όλες τις Περιφέρειες, καθώς κατά την αξιολόγηση της πορείας ενάρξεων τμημάτων διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός των επιτυχόντων και επιλαχόντων υπολείπεται του στόχου της Πρόσκλησης.

Παρακαλώ δείτε αναλυτικά  εδώ.

 

 Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Δελτίο Τύπου συμμετοχής της ΕΑΒ στην 87Η ΔΕΘ

 ΕΑΒ

 

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO

Μπορείτε να δείτε το Σχετικό Δελτίο Τύπου εδώ.

 

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Δυνατότητα πραγματοποίησης ραντεβού με Κλαδικό Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού στο πλαίσιο της παρουσίας της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην 87η ΔΕΘ

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ lOGO

 

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού στο πλαίσιο της παρουσίας της στην 87η ΔΕΘ, διοργανώνει έξι θεματικές ημέρες, μία για κάθε κλαδική διεύθυνση και αντίστοιχη ρυθμιζόμενη Αγορά της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού, παρέχοντας στους επισκέπτες του περιπτέρου της, επιχειρηματίες ή εκπροσώπους φορέων, την δυνατότητα ραντεβού μέσω τηλεδιάσκεψης σε ειδικό χώρο του περιπτέρου με τους αντίστοιχους Διευθυντές των κλαδικών διευθύνσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού.

Μπορείτε να δείτε το Σχετικό Δελτίο Τύπου εδώ.

 

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Η SICAP ανέλαβε την πλήρη αποκατάσταση του Δασικού Χωριού Παπάδων στη Β. Εύβοια

 SICAP δασικο χωριο

 

Η εταιρία SICAP, μέλος του Ομίλου SABO, ανέλαβε την πλήρη αποκατάσταση του Δασικού Χωριού Παπάδων στη Βόρεια Εύβοια, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, παρουσία της Ματίνας Κοίλιαρη, CEO της SICAP, του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρου Σκυλακάκη, καθώς και σημαντικών παραγόντων από τη Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος.

Μπορείτε να δείτε το Σχετικό Δελτίο Τύπου εδώ.

 

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

OEE | Οικονομικά Χρονικά - Τεύχος 180

 

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
 
Το νέο τεύχος των «Οικονομικών Χρονικών» είναι αφιερωμένο στις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τους κινδύνους της Τεχνητής Νοημοσύνης. Οι έξυπνες μηχανές αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε στην καθημερινότητά μας, παρέχοντας διευκολύνσεις και πληροφορίες. Η νέα αυτή τάση οπωσδήποτε θα επηρεάσει πολλά επαγγέλματα, καταργώντας ορισμένα, αλλά δημιουργώντας άλλα, τα οποία όμως απαιτούν νέες δεξιότητες.
Οι εργαζόμενοι φαίνεται να μην ανησυχούν για τις θέσεις τους σήμερα, ο κίνδυνος, όμως, υποκατάστασης ανθρώπινου δυναμικού από τα προγράμματα Τεχνητής Νοημοσύνης μεσοπρόθεσμα θεωρείται υπαρκτός και αναγνωρίζεται από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Κυβερνήσεις και επιστημονική κοινότητα οφείλουν να εργαστούν από κοινού και να βοηθήσουν τους εργαζόμενους να αποκτήσουν τις απαιτούμενες δεξιότητες για τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης.
Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, συμμετέχει στον δημόσιο διάλογο και για το θέμα της Τεχνητής Νοημοσύνης και θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του, συνεργαζόμενο πάντα με την Πολιτεία και την επιστημονική κοινότητα.

 

Παρακαλω δείτε αναλυτικά εδώ

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Συμμετοχή της Αρμός Προκατασκευές Α.Ε. στο 6ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών

 ΑΡΜΟΣ

 Η Αρμός Προκατασκευές Α.Ε. συμμετέχει στο ITC 2023 – 6ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 17-20 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών.
 
Για περισσότερες λεπτομέρειες και το αναλυτικό πρόγραμμα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.itcgreece.gr

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας πατήστε εδώ
 

 

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Ενημερωτικό Δελτίο - Τεύχος 7

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 Σας κοινοποιούμε το τελευταίο τεύχος (Τεύχος 7 - Αύγουστος 2023) του Ενημερωτικού Δελτίου της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
 
Παρακαλώ δείτε αναλυτικά εδώ.

 

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

ECG διαδραστικός χάρτης εξαγωγών

 EXPORT CREDIT GREECE

H Ελληνική Εταιρεία Εξαγωγικών Πιστώσεων Α. Ε.– Export Credit Greece S.A. αποτελεί τον κρατικό Oργανισμό Eξαγωγικών Πιστώσεων και εποπτεύεται από τη Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο τις Εξαγωγικές Επιδόσεις (Εξαγωγές % ΑΕΠ) ανά Περιφέρεια στον ακόλουθο χάρτη: https://ecg.gr/greece-map/#/m/GR-I


 

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Δελτίο Τύπου Δίρφυς - Χορηγός στο Aegean 600 και στο 60ο Ράλλυ Αιγαίου

 Dirfys 3

Η εταιρεία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς, ήταν χορηγός δυο σημαντικών αγώνων ιστιοπλοΐας, του Aegean 600 και του 60ου Ράλλυ Αιγαίου, που διοργανώθηκαν από τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης και συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας ναυταθλητισμού.

Μπορείτε να δείτε το Σχετικό Δελτίο Τύπου εδώ.

 

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

2η τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης «Βασικός Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ»

 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 08 08

 
 
Δημοσιεύθηκε η 2η τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης «Βασικός Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027», σύμφωνα με την οποία η μέγιστη διάρκεια ολοκλήρωσης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του επενδυτικού σχεδίου δεν μπορεί να υπερβαίνει τους εννέα (9) μήνες, από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Έγκρισης των Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης.

 

Παρακαλω δείτε αναλυτικά εδώ

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Επίσκεψη Επιχειρηματικής Αποστολής Γαλλόφωνων χωρών – Β2Β συναντήσεις στις 4 Οκτωβρίου 2023 στην Θεσσαλονίκη και στις 6 Οκτωβρίου 2023, στην Αθήνα.

 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

 
 
Ο Διεθνής Οργανισμός Γαλλοφωνίας-ΔΟΓ (Organisation Internationale de la Francophonie-OIF), σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών, το ΕΒΕΑ τον ΣΕΒ, τον ΣΕΒΕ και το ΕΒΕΘ, διοργανώνει τον Οκτώβριο επίσκεψη στην Ελλάδα, (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) 80 περίπου επιχειρήσεων από διάφορες γαλλόφωνες χώρες και με δραστηριότητα στον αγροδιατροφικό τομέα, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, τον κλάδο των φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων, των ψηφιακών υπηρεσιών και του βιώσιμου τουρισμού.

 

Παρακαλω δείτε αναλυτικά εδώ

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Tροποποίηση του εκτελεστικού κανονισμού (ΕΕ) 2023/265 γιατην επιβολή οριστικού δασμού αντιντάμπινγκ στις εισαγωγές κεραμικών πλακιδίων καταγωγής Ινδίας και Τουρκίας.»

 ΑΑΔΕ ΔΑΣΜΟΙ

 
 
Σας κοινοποιούμε, για ενημέρωση και εφαρμογή, τον κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 2023/1597 της Επιτροπήςτης 3ης Αυγούστου 2023, που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ (σειρά L196/04.08.23) και ισχύει από 05.08.2023.

 

Παρακαλω δείτε αναλυτικά εδώ

 Παρακαλω δείτε τον εκτελεστικό κανονισμό εδώ

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Πρόσκληση συμμετοχής σε Έκθεση Χειροτεχνίας (Γκάνα, 10-15.10.2023)

 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

 
Η Πρεσβεία της Γκάνα στην Αγία Έδρα ενημερώνει για την πρώτη διοργάνωση της Έκθεσης Χειροτεχνίας που θα λάβει χώρα από 10 ως 15 Οκτωβρίου 2023 στους Βοτανικούς Κήπους της πόλης Αμπούρι.

 

Παρακαλω δείτε αναλυτικά  εδώ 

 

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

9η τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης «Περιβαλλοντικές Υποδομές: Ενίσχυση Εγκαταστάσεων Διαχείρισης Αποβλήτων»

 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

 
 
Δημοσιεύθηκε η ένατη (9η) τροποποίηση της Πρόσκλησης Υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης Επιχειρηματικών Σχεδίων στη Δράση «Περιβαλλοντικές Υποδομές: Ενίσχυση Εγκαταστάσεων Διαχείρισης Αποβλήτων» του ΕΠΑνΕΚ..

 

Παρακαλω δείτε αναλυτικά εδώ 

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Δελτίο Επιχειρηματικών Πληροφοριών “Γνους Πράττε” (ΙΟΥΛΙΟΣ 2023)

 ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

 
 
Σας κοινοποιούμε το Δελτίο Επιχειρηματικών Πληροφοριών “Γνους Πράττε”, για το μήνα Ιούλιο 2023.

 

Παρακαλω δείτε αναλυτικά εδώ 

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Πρόγραμμα Εκθέσεων και Εκδηλώσεων 2023 στην Ακτή Ελεφαντοστού

 ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

 
 
Η Πρεσβεία της Ακτής Ελεφαντοστού στην Αγία Έδρα ενημερώνει για ενδεικτικό προγραμματισμό Εκθέσεων και Εκδηλώσεων εμπορικού, οικονομικού και πολιτιστικού χαρακτήρα που αναμένεται να λάβουν χώρα εντός του 2023 στην Ακτή Ελεφαντοστού.

 

Παρακαλω δείτε αναλυτικά εδώ 

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

1η τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση του ΕΠΑνΕΚ «Ενίσχυση Αλυσίδων Προστιθέμενης Αξίας – Συνεργατικοί Σχηματισμοί – Δικτυώσεις»

 

 ΕΠΑΝΕΚ 2
 
Δημοσιεύθηκε η 1η τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση του ΕΠΑνΕΚ «Ενίσχυση Αλυσίδων Προστιθέμενης Αξίας – Συνεργατικοί Σχηματισμοί – Δικτυώσεις», σύμφωνα με την οποία, ως καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων ορίζεται η 29-12-2023.

 

Παρακαλω δείτε αναλυτικά εδώ

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

Κοινοποίηση Διορθωτικού στον Εκτελεστικό Κανονισμό για την τροποποίηση του εκτελεστικού κανονισμού (ΕΕ) 2021/607 για την επιβολή οριστικού δασμού αντιντάμπινγκ στις εισαγωγές κιτρικού οξέος καταγωγής Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας

 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ

 
 
Σας κοινοποιούμε, για ενημέρωση και εφαρμογή, το διορθωτικό στον κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 2023/583 της Επιτροπής της 15ης Μαρτίου 2023, που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ (σειρά L183/20.07.23).

 

Παρακαλω δείτε αναλυτικά  εδώ 

 

 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου

ΣΒΣΕ

25ης Μαρτίου 32
32 011 Οινόφυτα Βιοωτίας

 +30 22620 56 699

 info@svse.gr

Συντομεύσεις

e-Newsletter

Please fill the required field.