Συνεδρίαση Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Πρόσβαση στην Αγορά της 21ης Σεπτεμβρίου 2023

 

 DIALOGUE DIPLOMACY DEMOCRACY
 

Ενόψει προγραμματισμένης (μέσω τηλ/ψης) για την 21η Σεπτεμβρίου 2023, συνεδρίασης της Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Πρόσβαση στην Αγορά (MAAC), σας κοινοποιούμε,, προς ενημέρωσή σας, ΗΔ θεμάτων συζήτησης, στην οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η εξέταση της τρέχουσας κατάστασης πρόσβασης στις αγορές Χωρών Άνδεων (Κολομβία, Εκουαδόρ, Περού) καθώς επίσης θέματα πρόσβασης στην αγορά του Μεξικού. Συναφώς, προς διευκόλυνσή σας, αποστέλλονται σχετικοί κατάλογοι βασικών εμποδίων.

Αναφορικά με οποιαδήποτε σχόλιά σας -παρεμβάσεις σας (συμπεριλαμβανομένων των προς κοινοποίηση αποδεκτών) που θα θέλατε να καταχωρηθούν και επικοινωνηθούν προς την Ε.Επιτροπή επί ανωτέρω θεμάτων, παρακαλούμε για αποστολή τους το αργότερο έως την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου τ.έ.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να καταχωρηθεί ένα νέο εμπόδιο, υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία μέσω του Ενιαίου Σημείου Εισόδου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) , εισάγοντας όσες το δυνατόν περισσότερες διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες στο ειδικό έντυπο: https://trade.ec.europa.eu/access-to-markets/en/contact-form?type=COMPL_MA

Κολομβία εδώ 

Εκουαδόρ εδώ 

Περού εδώ 

Μεξικό εδώ 

Σ.Β.Σ.Ε. / Γραφείο Προέδρου