Σφάλμα

[SIGPLUS_EXCEPTION_CASE_MISMATCH] Image source root/images/news-announcements\20191210deltio-typou cannot be found with a case-sensitive search but a file system entry root/images/news-announcements/20191210deltio-typou exists. While some operating systems (e.g. Windows) are case-insensitive, others (e.g. Linux) are case-sensitive in matching file system entries. On this server, the image source must match the file system entry exactly, including character case.

Δελτίο Τύπου - Εκδήλωση αναγγελίας Ίδρυσης της Ε.Δ.Ε.Π Ο.Α Α.Ε.

06

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν ότι η πανηγυρική Εκδήλωση Υπογραφής του Ιδρυτικού Συμβολαίου της Εταιρείας Διοίκησης και Διαχείρισης Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων Ασωπού Βοιωτίας Α.Ε. με διακριτικό τίτλο Ε.Δ.Ε.Π Ο.Α ΑΕ που πραγματοποιήθηκε την 6η Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17.30 στη Βιβλιοθήκη του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου στα Οινόφυτα, την οποία μας παραχώρησε ευγενώς, στέφθηκε από πλήρη επιτυχία.

pdf iconΔείτε εδώ το Δελτίο τύπου

{gallery layout="fixed" rows=2 cols=4}news-announcements\20191210deltio-typou{/gallery}