Συμμετοχή του Προέδρου του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ) σε συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την κατάθεση του Φακέλου – Αίτησης για την έγκριση ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων

fakelos epe

Στο πλαίσιο της κατάθεσης του Φακέλου – Αίτησης για την έγκριση ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων από την ΕΑΝΕΠ Οινοφύτων στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, πραγματοποιήθηκε στις 04/05/2022 συνάντηση στο γραφείο του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη, κατά την οποία ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΝΕΠ κ. Φάνης Σπανός παρέδωσε στον Υπουργό ηλεκτρονικό αντίγραφο του φακέλου. Στη συνάντηση, κατά την οποία ο Υπουργός ενημερώθηκε για τη μέχρι σήμερα προετοιμασία και το χρονοδιάγραμμα του έργου, συμμετείχαν  ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΒΣΕ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΝΕΠ Οινοφύτων κ. Πάνος Λώλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΝΕΠ κ. Ανδρέας Λουκάτος.

Δείτε αναλυτικά το Δ.Τ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας εδώ: